We are ivan

HELLO, Nice to meet you!

Wij zijn Max & Ivan Schuppert, twee broers uit het oosten van Nederland met een ambitieuze missie. Het merk IVAN ontstond als een bescheiden idee in de familie, dit idee is inmiddels veranderd in een ambitieus project. Wij willen onze passie delen en mensen de schoonheid van eerlijke producten laten ervaren.

Our mission

Onze missie is het inspireren van jou en andere bedrijven om de verandering naar een duurzamere fashionindustrie te starten. We bieden een duurzaam en eerlijk product voor een goede prijs, waarmee we en statement maken tegen de fast fashion.

We vragen ons af waar de hype van ‘fast fashion’ vandaan komt en hoe kleding zo goedkoop kan worden aangeboden. Deze snelle en goedkope kledingproductie exploiteert arbeiders en gaat ten koste van de natuur; dit is volledig in strijd met onze normen en waarden.

Eerlijk ondernemerschap is onze inspiratie en motivator geworden. We willen onze IVAN shawls en plaids aanbieden waar wij, jou en de makers in Nepal blij van worden.

IVAN-shawl-plaid- we-are-IVAN

Waarom kiezen voor IVAN?

Lichtgewicht Nepalese Chasmere-wool shawls en plaids die extreem zacht aanvoelt. De IVAN shawls en plaids zijn gestyled en gemaakt met een zacht mergelpatroon, met een luchtige gerafelde rand. Een luxe fashion item voor het hele jaar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.